prijzenkoning antwerpen
voordelen meubelzaak prijzenkoning

SALONS

Een goed modern salon is een heerlijke plaats om bij te praten met je partner of met vrienden, om gezellig tv te kijken of even heerlijk te relaxen. Wil je dat laatste liever doen op een plekje voor jezelf? Kies dan voor een relaxzetel of fauteuil! Je vindt hier een uitgebreide collectie betaalbare hoekbanken, salons en slaapbanken van een uitmuntende kwaliteit

ZITMEUBELEN

Ontdek een grote collectie salons in verschillende prijsklassen bij PrijzenKoning! Hier vind je al een selectie... in onze toonzaal staat het volledige aanbod. Wij staan klaar om samen met jou het ideale salon samen te stellen!

SALONTAFELS

Het decoratieve element van een salontafel brengt heel veel bij aan de sfeer van je interieur: gebruik de salontafel om enkele mooie boeken of leuke decoratie - zoals een mooie schaal met theelichten - op te plaatsen.

BIJZETTAFELS

Je kunt niet genoeg bijzettafels in huis hebben. Zet hem bij je fauteuil voor je kop koffie, gebruik hem als tafeltje voor een mooie plant of vaas en schuif hem bij als extra zitplaats in je zithoek voor visite. En ook in de slaapkamer is een bijzettafel zeer functioneel: zo’n tafeltje kan namelijk dienen als nachtkastje in je slaapkamer.


OVER ONS

Prijzenkoning is sinds 1995 gevestigd in Antwerpen. Sindsdien werden meer dan 100.000 klanten succesvol geholpen. Onze klanten vinden gegarandeerd hun keuze uit ons rijk assortiment aan hedendaagse meubelen, interieur artikelen. Door onze rechtstreekse aankoop bij de fabrikanten in binnen- en buitenland, zonder tussenpersonen, wordt een excellente prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd. Ons magazijn van 3500 mu00b2 geeft ons de mogelijkheid om veel van onze goederen in stock te hebben en zodoende de gevraagde artikelen dikwijls uit voorraad te kunnen leveren.

CATEGORIEÉN